пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Всьому початок є любов


До дня святого Валентина
Приготую подарунок
Своїми ручками малими
Намалюю візерунок.
На словах Вам побажаю
Щастя, радості й добра!
Добрих друзів я згадаю,
Щоб любов повік жила!
       Незважаючи на те, що лютий місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
      Любов почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. В цей день свої почуття ми виражаємо «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята.  
         В День Святого Валентина було прийнято посилати своїм коханим і друзям «валентинки» - листи із зізнанням в коханні і дружбі. Перші «валентинки» зявилися у 18 столітті і спочатку були саморобними. Відправник сам прикрашав листівку на свій розсуд.


   Учасники гуртка «Творчі долоньки» на своєму засіданні не тільки познайомилися із історією свята закоханих, а і виготовили «валентинки» власноруч та дізналися які ще подарунки можна дарувати один одному у цей день.



Немає коментарів:

Дописати коментар