четвер, 2 лютого 2017 р.

А зима буває різна - біла, радісна і грізна


    Зима найхолодніша пора року, але все одно дуже цікава та весела. Коли, як не зимою, можна покататися на санчатах, ковзанах, зліпити снігову бабу, погратися в сніжки. А ввечері, сидячи біля вікна, можна довго дивитися як падають білі пухнасті сніжинки.
 


     Для тогощоб розширити кругозір в дітей та донести багато цікавої інформації  про зиму, бібліотекарі  провели з учнями  початкових класів літературний вернісаж  «А зима буває різна біла, радісна і грізна» під час якого була презентована книжкова виставка «А зима казкова,чарівна», яка  розширила уявлення дітей про красу природи взимку, ознайомила з художніми творами, поезією та казками про зиму.
Розповідь бібліотекаря супроводжувалась переглядом анімаційних відео "Мудрі казки тітоньки Сови. Зима", "Казка про зайчика і зиму" та інші. Також учням було запропоновано вікторину «Зимова круговерть», яка  захопила всіх дітей, на питання відповідали навіть пасивні.
     Діти отримали  від  літературного вернісажу  заряд  добрих і  позитивних емоційгарний настрій, адже теплі слова і пісні дарували присутнім особливу любов.






Немає коментарів:

Дописати коментар