середу, 17 травня 2017 р.

«Пісня дає наснагу жити» - зустріч з викладачем Олександрійського вищого училища культури , телеведучою програми « Пісенна Олександрія», солісткою ансамбля «Мелодія» Левчук В.М.

   У рамках Національного проекту «Україна читає дітям»  працівники бібліотеки філії №3 по обслуговуванню дітей для учнів 4 – х класів гімназії ім. Т. Г.Шевченка  запросили викладача Олександрійського вищого училища культури, телеведучу  програми « Пісенна Олександрія», солістку ансамбля «Мелодія» Левчук Валентину Михайлівну.
     Метою проекту є відродження традиції читання у колі української родини; розвиток і зацікавленість дітей у користуванні друкованою книгою джерелом знань; заохочення читачів-дітей до систематичного читання, а також підняття престижу, створення позитивного образу книги.
       В рамках даного проекту читачі зустрічаються із людьми, які досягли успіху у житті, завдячуючи книзі, її роль у становленні їх як особистості, фахівця.
   Валентина Михайлівна  розповіла про те, як книга стала її помічником і порадником у житті. Розповіла про значення книги для кожної людини. Діти слухали розповідь про її життєвий та творчий шлях
  Спілкуючись з дітьми Валентина Михайлівна, в свою чергу, цікавилася їхніми читацькими уподобаннями, захопленнями, мріями.
  Багато цікавих запитань виникло у юних читачів. Розмова склалася по-справжньому дружньою та невимушеною. 


                 Всі присутні  отримали велике задоволення від зустрічі.
    Працівники бібліотеки вдячні всім, хто бере участь у зустрічах з юними читачами, кому не є байдужою книга, хто хоче, щоб наші діти цінували це джерело знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар