понеділок, 28 жовтня 2019 р.

"Мультляндія кличе в гості"











28 жовтня - Міжнародний день анімації. Здавалося б, що таке анімація, вже знають всі. Але якщо покопатися в цій темі гарненько, то можна знайти багато цікавих фактів. Це свято для мільйонів любителів мультфільмів. Звичайно, найбільші шанувальники мультфільмів - діти. 











Для малечі перегляд мультиків - це найприємніша розвага. Тож сьогодні бібліотекар бібліотеки – філії №3 для дітей провела мультподорож «Мультляндія кличе в гості» з учнями 1-Б  класу НВО «Олександрійська гімназія імені Т.Г.Шевченка -  ЗНЗ І-ІІ ступенів -  школа мистецтв». 












Діти отримали інформацію про історію заснування Дня анімації. Цікавилися історією появи мультиплікаціїї у світі.  Малюки взяли активну участь у вікторині «З яких книжок та мультфільмів ці герої?"













Та з великим задоволенням переглянули  повчальні мультфільми, а потім всі разом здійснили обговорення переглянутого і зробили відповідні висновки, адже повчальні  мультфільми допомагають дитині осмислити ситуацію, зробити правильні висновки, подивитися на себе з боку. 
Гарний настрій був забезпечений на весь день.



Немає коментарів:

Дописати коментар