понеділок, 4 листопада 2019 р.

Віртуальна подорож "Казка мандрує світом"



   

Ходить по землі казка і розповідає дітям про те, що добро перемагає зло, щирість краща від хитрощів, щастя треба шукати, а наймогутніша сила з-поміж усього-любов.

   










За допомогою казки діти знайомляться з життям, казка вчить їх мислити і почувати. У кожній дитині треба виховувати піднесення і поетичне відношення до життя. І казки дають для цього благодатний матеріал: у них все незвичайне і все можливе, вони показують життя як здійснення самих сміливих мрій в імя любові і справедливості.











 У кожної дитини є свої улюблені казки, герої та автори улюблених сюжетів, які змушують замислитись: що таке добро і зло, правда та неправда, вчать мріяти та фантазувати. Казка жила, живе і вічно буде жити. Вона буде існувати стільки, скільки будуть жити люди. Переконатися в цьому мали змогу діти 1-Б класу НВО «Олександрійська гімназія імені Т.Г.Шевченка ЗНЗ І-ІІ ступенів - школа мистецтв»,  до яких завітала бібліотекар бібліотеки – філії №3 для дітей  з віртуальною подорожжю «Казка мандрує світом».  


Дітлахи повністю занурились у прекрасний і чарівний світ казки. Вони зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх своїм змістом, а коли настав час впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок. Подорож дозволила дітям поринути в казковий світ і ще раз зустрітися з улюбленими героями.




Немає коментарів:

Дописати коментар