четвер, 3 жовтня 2019 р.

Китай - країна поблизу Жовтого моря





2019 рік проголошено роком Китаю в Україні. Протягом віків Китай здавався далеким, зачиненим царством з дивовижними законами, але наразі двері в китайський світ відчинилися і країна привертає до себе все більше і більше уваги. Нещодавно Україна і Китай відзначили 25 років встановлення дипломатичних відносин.  Взаємодія України і Китаю виходить на якісно новий рівень, який передбачає реалізацію та відкриття безлічі можливостей для поглиблення співпраці, реалізації спільних проектів та ініціатив.











3 жовтня  для  учнів  8 та 9 класів ЗНЗ І-ІІ ст. №2 ім. М.Горького бібліотекою-філею №3 для дітей було  проведено віртуальну мандрівку  «Китай – країна поблизу Жовтого моря». Стародавня китайська мудрість говорить: «Подорож в тисячу миль починається з одного кроку». Сподіваємося, що наша зустріч стане для дітей першим кроком в пізнанні самої стародавньої цивілізації світу, а когось спонукає на подорож в дивовижний Китай.











Мандрівка до Китаю – це незабутні враження. Бібліотекар присутнім  розповіла цікаві історичні факти про країну. Китай – дивовижна країна з унікальною культурною спадщиною, батьківщина багатьох технічних винаходів, які змінили долю людства. 




 
Емоційно та весело пройшла подорож. Після того, як учні переглянули відеосюжет, бібліотекар запропонувала дітям пограти у пізнавальні ігри – «Змагання паличками», «Дізнайся за звуком» і відповісти на запитання вікторини, щоб згадати цікаві факти та перевірити свої знання про Китай.  


 

Немає коментарів:

Дописати коментар