четвер, 6 червня 2019 р.

Веселі Internet-канікули






Учні, які відпочивають у літньому таборі ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 ім. М.Горького, провели в бібліотеці-філії №3 для дітей  дві години, насичених цікавою інформацією і розвагами. 










Знайомство дітей з бібліотекою розпочалося з правил поведінки в бібліотеці, екскурсії по книжковому фонду, розповіді про послуги і можливості, цікаві і доступні юним гостям.


 



Бібліотекарі запросили усіх присутніх на зустріч зі справжнім дивом, невичерпною скарбницею мудрості та краси слова – казкою, книгою, мультиком . Адже їх люблять і діти, й дорослі, а літні канікули – це дійсно казкова пора, сповнена цікавих зустрічей, неймовірних пригод та відкриттів. 









Основну частину заходу  склали інтелектуальні розваги: казкові вікторини, загадки, жартівливі конкурси, спрямовані на перевірку, окрім знань, ще й логічного мислення та почуття гумору. Діти с захопленням відповідали на запитання вікторини та відгадували загадки, складали  назви книг,  де вони проявили свої знання здобуті не лише під час навчального процесу, а й за допомогою Internetу. Казкові естафети були найзахоплюючими: змагання проходили в атмосфері спортивного азарту та бурхливих веселощів.









Наприкінці зустрічі бібліотекарі висловили надію на те, що юні відпочивальники прочитають ще багато чудових казок і обов’язково знайдуть у них щось корисне для себе. А допоможе їм у цьому, звичайно, бібліотека.





Медіагра «Веселі Internet-канікули» виявилася  прекрасною можливістю для  розвитку логічного й творчого мислення учнів, їхньої уяви, уважності, порад  безпечного користування всесвітньої мережі  та просто для підйому настрою!

Немає коментарів:

Дописати коментар