вівторок, 18 червня 2019 р.

Day lite safety (День безпечного життя)




 За статистикою, літні місяці – найбільш "врожайні" на дитячі травми. Як подбати про безпеку дітей, не позбавляючи їх радощів?  Day lite safety «Правила безпеки – правила життя» пройшов в бібліотеці-філії №3 для дітей для учнів пришкільного табору 1-8 класів ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 ім. М. Горького весело та гамірно. 










 Головною  метою Дня безпечного життя було дати дітям поняття про те, як весело і безпечно провести літні канікули: бути уважними на вулицях і дорогах, під час купання на воді, в лісах з вогнем, дотримуватися здорового способу життя,  як уникнути сонячного опіку, не  стати учасниками ДТП у власних дворах і біля входів в парки  та багато іншого.  Діти відгадували загадки про світлофор, дорожні знаки, транспортні засоби, побачили вогнегасник, згадали, що біля дороги категорично забороняється грати, ознайомилися з книжками, про цілющі рослини, першу медичну допомогу, режим дня, корисне харчування, складові здоров’я.  Найбільшою втіхою для дітлахів став  перегляд улюблених мультсеріалів та пізнавальних передач про безпеку життедіяльності, які транслювалися у бібліотечному мультсалоні. 











День безпечного життя завершився висновком:  якщо ти будеш уважними та обережними і дотримуватимешся правил, відпочинок літом  принесе тобі лише радість та задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар