четвер, 20 червня 2019 р.

Канікули з книгою




Літо — це саме та пора, коли варто набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ і себе в цьому світі. Інколи поєднати це все часом буває непросто, але нічого немає неможливого разом із бібліотекою – філією №3 для дітей. 








Море емоцій та океан вражень отримали учні пришкільного табору школи ЗНЗ І-ІІ ступенів  №8 від інформаційного сафарі для допитливих  «Канікули з книгою», де  на них чекали ігри, вікторини, руханки та безліч розваг та забав.








Для учнів 1, 3, 5, 6  класів  бібліотекарі підготували  і провели екскурсію по бібліотеці «В гості до царівни Книги»,  де окрім захоплюючих вражень від розповіді діти отримали задоволення  і від подорожі у  лабіринтах  книгосховищ.  Для юних користувачів було оформлено перегляд новинок літератури «Книжки, від яких неможливо відірватися» та книжково-ілюстративна виставка «Літо з бібліотекою», де охочі до знань діти взяли книги, які їх зацікавили. Діти із задоволенням відповідали на запитання казкового  змагання «Битва казок» та  літературної гри «Угадай мелодію», де  за вірну відповідь отримували літери, з яких потім складали слова. 









Під час танцювального флешмобу і рухливих конкурсів радощам учасників та вболівальників не було меж. Для виявлення переможців та отримання призів була запропонована інтелектуальна вікторина  «Казковий калейдоскоп».  Приємним сюрпризом став малюнок на руці зі словами: «Ура, канікули!».








Інтерес у дітей викликали і літні читання  на природі, під час яких вони збагатили свої знання, дізнавалися багато цікавого.
Все це настільки захопило дітей, що ніхто не помітив як швидко сплинув час, а блиск в очах дітей від зустрічі з бібліотекою залишиться надовго!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар