вівторок, 11 червня 2019 р.

Ігрова карусель "Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі"











Любов до книги народжується в кожної людини змалечку. Маленьке дитя спочатку заворожує вигляд чудових яскравих малюнків, потім цікавих пригод казкових персонажів, а згодом і безмежний світ книжкового різноманіття. Любов до читання прививають малечі батьки та школа, а знайти цікавинки у безмежному світі літературних шедеврів допомагає бібліотека. Із цього яскравого і корисного поєднання народжуються розумні, кмітливі, допитливі, сміливі  читачі, точнісінько такі, які завітали до бібліотеки – філії № 3 для дітей на ігрову карусель з ЗНЗ І-ІІІ ст. №2 ім. М. Горького.








 Вони з задоволенням змагались в «Битві казок»,  відгадували книжки за мелодією, інсценували «Ріпку» та «Колобок». Творчо, з вогником, чудово!  І в танцювальному конкурсі прийняли участь всі! Танцювали, вигадували рухи. А малюнок на руці задавав драйвовий  настрій. Чудові діти! Такі маленькі і такі розумні, добрі, талановиті!










Юні шанувальники книг вкотре довели, що вони багато читають і знають різноманітні казки, книги та творчість письменників. Свято дітям сподобалося. Воно закінчилося радістю, сміхом, бурхливими оплесками. Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Немає коментарів:

Дописати коментар