середу, 19 червня 2019 р.

Майданчик творчості






Діти надзвичайно люблять щось створювати своїми руками – малювати, ліпити, збирати пазли чи конструювати. Тим, що їм дійсно цікаво, можуть займатися годинами навіть найнепосидючіші. Тому,  викликати захват – найкращий спосіб направити у потрібне русло невгамовну енергію дітей з гіперактивністю, та ще й під час пришкільного табору.  










«Цікаво», «корисно», «доступно»! Так трьома словами можна описати майданчик творчості «Подарунок своїми руками», який відбувся в бібліотеці-філії №3 для дітей з учнями 1-х класів НВО «Олександрійської гімназії ім. Т.Г. Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів – школи мистецтв». Процес створення у техніці «квілінг» захоплюючий та релаксуючий. Усе, що необхідно зробити, - виконати  спіралі потрібного кольору й типу і склеїти їх відповідно до поетапних інструкцій і кольорових фотографій, що запропонували бібліотекарі. 









До того ж, спеціалісти стверджують, що кропітка робота значно покращує моторику, виховує у дітей терпіння, акуратність, вчить старанності та заспокоює. «Квілінг» - це вибір усіх творчих дітей!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар