четвер, 7 березня 2019 р.

Свята пора Кобзаря


      
9 березня  ми відзначаємо  День народження великого сина України, її генія і пророка Тараса Григоровича Шевченка. Традиційно українці від Сходу до Заходу, з Півдня до Півночі звертаються до постаті Великого Кобзаря, яка у своїй величі була, є і залишається незрівнянною, невичерпною для людського подиву й осягнення.
      В бібліотеці – філії №3 для дітей до уваги читачів була представлена  книжково  – ілюстративна виставка «Свята пора Кобзаря» про життєвий шлях великого письменника, а також його літературна спадщина.
Т.Г.Шевченко – це слава і гордість українського народу. Волею історії він ототожнений з Україною і разом з буттям рідної держави продовжується нею. Відвідувачі  виставки, вкотре мають нагоду переконатися у невмирущості Шевченкового слова, яке росте і розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення, бо ми на вічному шляху до нього.













     Книжкова виставка призначена допомогти користувачам бібліотеки глибше усвідомити суспільну й художню цінність Шевченкового Слова, поглибити знання про його коротку, трагічну, але в той же час і величну долю.



 «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття,
  І голос твій нам душі окриля.
  Встає в новій красі, забувши лихоліття,
  Твоя, Тарасе, звільнена земля!»

Немає коментарів:

Дописати коментар