середу, 29 березня 2017 р.

Хороша книга - просто свято


     Книги  Вони бувають різні. Наприклад, фантастичні, історичні, пізнавальні, детективи та інші. У нашому житті велику роль відіграє книга. Сьогодні важко навіть уявити світ без книги. Нам прищеплюють любов до читання з раннього дитинства, книга здатна розкривати перед нами таємниці життя, давати корисні поради, допомагати розбиратися в собі і знаходити свій життєвий шлях.



     Завдяки книзі людина розвивається і вдосконалюється. Адже для розуміння змісту, який вклав у твір автор, потрібно читати уважно і вдумливо, аналізуючи всю отриману інформацію. Якщо нам вдається зрозуміти ту ідею, яку хотів донести до читача автор, то перед нами відкривається яскравий світ неповторних подій, душевних переживань і важливих відкриттів. Будь-яка книга здатна залишити після прочитання яскраві враження і дати людині чогось нового.

     
  28 березня в приміщенні бібліотеки нашим користувачам було запропоновано інформаційну хвилинку «Хороша книга - просто свято».Мета якої розкрити значення книги як найважливішого засобу людського пізнання, її роль у людському житті







Дуже зацікавили дітей слайд-шоу
Як твориться книга, Вислови знаменитих людей та мультимедійна хвилина Казкові герої в мультиках.





















    Тож, любі друзі, читайте, фантазуйте, навчайтесь разом з книгою, робіть для себе нові відкриття. І тоді, книга стане вашим незмінним супутником на все життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар