четвер, 28 вересня 2023 р.

Заняття EOP. Kids. Ukraine.

             


Дітлахи, що завітали до бібліотеки-філії №3 для дітей,  підсумовували тему «Кухня». Читаючи  українську народну казку  «Лисичка та журавель»  допитливі дітлахи дізналися, що означає вираз  «Я для тебе – як для себе» та навчилися переказувати казку.  З  книгою Зірки Мензатюк  «Зварю тобі борщику»  у дітей  аж слинка котилася  і відразу хотілося разом  з героями цих казок  скуштувати  запашну кашу, смачних вареників та інші українські страви.  

                   


   

Під час занять  заняття EOP. Kids. Ukraine  малеча за допомоги дидактичної гри приготувала  запашний борщ,  сортувала  крупи, розфарбовувала продукти харчування,  випікала млинці,  складала пазли, створила  аплікацію,  багато і весело рухалась  та  динамічно провели час!


              

Заходи EOP. Kids. Ukraine  проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України і війна. Кропивницький» за підтримки Worldwide  Orphans  Foundation (WWO)  та  ГО «Соціальне здоров’я».

            





 


Немає коментарів:

Дописати коментар