понеділок, 4 вересня 2023 р.

Заняття EOP. Kids. Ukraine.

 

Бібліотека-філія №3 для дітей та  бібліотека-філія  №5 Олександрійської  ЦБС продовжують  проект  #WWO .  Програма об’єднала 12  дітей віком 3-6 років  у навчанні через гру за методикою  Element of  Play, Learning  SpacesMusic, Storytelling.





Навчання через гру,  музика та розповіді історій – основні елементи цієї методики. Музика й танці – активізують мозкову діяльність, тому відповідно методиці, частиною наших занять є музично-ритмічні та рухливі ігри.  У процесі спільної діяльності діти вчаться працювати командою.  А  цікавий елемент занять  Storytelling  -  читання казкових історій разом з дітьми, сприяє покращенню як їх креативного мислення, так і психосоціального стану. На занятті «EOP. Kids. Ukraine»  малечу спрямовують  на творчість,  яка допомагає розвинути естетичне сприйняття, посидючість, уяву, дрібну моторику, а головне в наш тривожний і не легкий час відволікає, заспокоює та стає джерелом позитивних емоцій. А постійне спілкування дітей з книгою допомагає  дізнаватися про те, як працює світ. 

Заходи проводяться у рамках проєкту ГО «Обласний жіночий інформаційний центр» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).


Немає коментарів:

Дописати коментар