понеділок, 11 вересня 2023 р.

Заняття EOP. Kids. Ukraine.

 













Заняття за проєктом «Діти України і війна. Кропивницький» в бібліотеці-філії №3 для дітей  проводяться в ігровій формі, що сприяють розвитку дітей у раньому віці, включаючи мовні навички, навички  аудіювання, математики та вирішення проблем.  















На  сьогоднішньому занятті «EOP. Kids. Ukraine» за темою «Звірі»  малечу спрямовували  на творчість,  яка допомагає розвинути естетичне сприйняття, посидючість, уяву, дрібну моторику, а головне в наш тривожний і не легкий час відволікає, заспокоює та стає джерелом позитивних емоцій. 













Читали, обговорювали та за допомогою ляльок обігравали  всім відому українську народну казку «Ріпка»,  вчили дітей розрізняти свійських тварин і диких.  












Діти засвоювали інформацію не тільки при виконанні індивідуальних завдань, а й у парі. Час минув дуже швидко, отримавши призи,  з гарними емоціями та враженнями,  дітлахи  розійшлися до наступного заняття.






Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр»,  ГО «Соціальне здоров’я»  та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України  і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

 

Немає коментарів:

Дописати коментар