середу, 6 листопада 2019 р.

екскурсія до чарівної оселі книги














Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.












З цією метою, вихованці старшої групи ЗДО №35 «Калинонька» та «Червона шапочка» завітали в чарівну оселю книги , яка не залишила жодну дитину байдужою. Дітлахів зустріла бібліотекар, яка вразила багатим різноманіттям цікавих, яскравих книг та журналів. Світлана Іванівна познайомила дітей з правилами користування та поводження з книгою. 












Ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду. Також діти ознайомилися з куточком користувача Інтернету та безпечної роботи за комп’ютером. Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві журнали.



 









Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати справжнім читачем дитячої бібліотеки. Всім діткам сподобалась екскурсія про, що свідчили їх посмішки та радісні оченята.














Немає коментарів:

Дописати коментар