середу, 24 травня 2017 р.

"Подорож до країни Читалія"

      Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ.
    Бібліотекарі бібліотеки – філія №3 для дітей  провели  для учнів 2 –а класу гімназії ім. Т. Г. Шевченка пізнавально-оглядову екскурсію
                                    «Подорож до країни Читалія»
Мета екскурсії полягає у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.
       Перше враження завжди дуже важливе, адже саме по ньому часто складають думку про ту чи іншу людину та річ. Бібліотека – філія №3 для дітей  завжди створює атмосферу дружності, веселості для дітей, що завітали вперше, щоб познайомитися, стати добрим другом бібліотеки та порадником на довгі роки.
    Вперше двері нашої бібліотеки відкрились для учнів 
2-А класу і вони поринули у захопливий та цікавий світ книжок та яскравих періодичних видань. 
  Кожен з них із зацікавленістю переглядав і обирав свою першу книжку в бібліотеці, а потім  із задоволенням фотографувався з нею на пам’ять.  
   
   Наші гості познайомились з всіма відділами, які працюють в бібліотеці та прогулялись між книжковими полицями книгосховища. 



   Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання, які підготували  для них працівники бібліотеки. 


      Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «В гостях у героїв казок і мультфільмів» та аукціон загадок. 
      Знайомство в такий сонячний і теплий день принесло  веселий настрій та цікаві книги, які учні гімназії  вибрали для себе і взяли почитати додому.





Немає коментарів:

Дописати коментар