вівторок, 16 травня 2017 р.

Ми ідем веселі, ми ідем щасливі, ми несем для мами квіти запашні

                                      
                          Рідна мати... Вона—любов,
                          вона—печаль і втіха,
                          Жива вода на виразки душі.
                          Поки живе—обереже від лиха,
                          Завжди підтримає мене.

Слово «мати»... Вічне й неповторне, як світ. Де б ми не були, що б не робили, та завжди матуся освітлює наш шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині. Вона завжди поруч — і в дні важкі, і в дні на щастя щедрі. 
15 травня  2017 року  з таких слів розпочався захід «Ми ідем веселі, ми ідем щасливі, ми несем матусі квіти запашні», присвячений  Дню матері найріднішій людині для кожного з нас, на який завітали учні 7,8, та 9 класів школи СЗНЗ №4. 

Працівники бібліотеки розповіли історію виникнення цього свята, прослухали легенди,  переглянули відео сюжети, провели конкурси «анкета  для двох», діти писали добрі, ніжні слова на сердечках  присвячені матері. 
Учні пригадали прислів'я та приказки, вірші про матусь, заспівали пісню «Червона калина».  Мама — всьому початок. Мати — берегиня роду, домашнього вогнища. Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину.














 Всі присутні, як дорослі так і діти ще раз переконались в тому, що треба пам’ятати про тих, хто дав нам життя, цінувати їх, бо життя їхнє не вічне, щоб не довелось потім карати себе за те, що не сказав, чи не зробив; а треба берегти своїх матусь, бути їхньою надією і опорою.













Тож зустріч завершилась побажанням: «… любові від матусь, повагу від дітей, а щастя і здоров’я від Бога».
                                      Зі святом всіх матусь!





Немає коментарів:

Дописати коментар