понеділок, 15 травня 2017 р.

"Моя родина - скарб України" - 15 травня Міжнародний день сім'ї


     Як візьму за руки татка і матусю, то нічого в світі з ними не боюся.
Сьогодні наша країна відзначає Міжнародний день сім'ї - день наших з Вами родин. Це свято народилося з безмежної любові і вдячності до тих, хто дав нам життя і виводить на самостійну дорогу.


У всі часи любов і повага до батьків була основою народної моралі і її найвищим законом. Мати це ніжна берегиня сімї, а батько її міцна і надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ, з цього проростають здобутки кожного нового покоління.
Сімя, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї.В сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.
     Від щирого серця вітаємо Вас із Міжнародним днем сімї! Бажаємо Вам та всім Вашим рідним міцного здоров'я, сімейної злагоди, благополуччя та непохитної твердості родинних стосунків. Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї!


Немає коментарів:

Дописати коментар