середа, 3 січня 2024 р.

Переможці в обласному турі Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули-2023»

 




Обдаровані діти, як правило, дуже активні і завжди чимось зайняті, навіть кількома справами водночас, але завжди знайдуть час прийняти участь  у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули-2023». Конкурс проводився в електронному форматі. 

З  бібліотечного  простору  бібліотеки-філії №3 для дітей у віковій категорії 11-13 років,  переможцями обласного туру стали:

-         Софія Гінда, номінація «Природа – джерело натхнення та краси»;

-         Максим Сергачов,  номінація «І в кожному із нас уже живе філософ!»

Максим отримав свій перший примірник, в якому розміщено його твір з відзеркаленням сучасного життя, з його викликами, радощами, сподіваннями та мріями…До речі, двоюрідний брат Максима - Богдан  Сергієнко, також був переможцем Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули-2019». Тож, це - родинне!


Наснаги та успіхів   активним  читачам Софійці та Максимкові!

 




Довідка:

Мета  7-го  Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули-2023» — сприяння формуванню у дітей та підлітків патріотичних почуттів — любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови; розвиток естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів дітей.

Організатори: Національна секція Міжнародної ради з дитячої книги (UA IBBY), Національна спілка письменників України, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Фонд Миколи Томенка «Рідна країна», Національна бібліотека України для дітей.

Завдання Конкурсу — самоідентифікація дитини як невід’ємної частини українського суспільства; розвиток інтелектуального потенціалу України; пошук дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання; збереження культурної спадщини України, залучення широкого загалу дітей та підлітків до активної участі в культурному житті країни; підвищення культурного рівня дітей.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар