пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

Майстер – клас «Чарівні рукавички» в дитячій точці Юнісеф/Спільно

 


 







Зима – чарівна  пора  року,  яку багато дітей обожнюють. Діти люблять сніг, як ніщо інше. Він створює чудову атмосферу для гри і веселощів. Ліплення сніговиків, ковзання на санках, гри в сніжки – це  всі можливості, які пропонує зимова природа. Зима приносить святковий настрій, а це – ялинка , яскраві лампочки, прикрашені вікна – все це дарує дітям чарівне відчуття казковості. 









А ще зима – це пора чудес, діти вірять в сніговика, Святого Миколая та чарівництво. Ось і сьогодні бібліотекарі бібліотеки – філії № 3 для дітей запросили дітлахів на чарівний майстер – клас,  щоб зробити  чудовий і дуже красивий зимовий виріб. Це дуже важлива частина зимового гардеробу. Вона потрібна, щоб ваші ручки не змерзли взимку! Ви здогадалися, що це таке? Правильно! Рукавиці!  









Рукавички – це невід’ємні аксесуари холодного сезону. Вони не лише додають краси, але й найголовніше – зберігають тепло. Справжні рукавиці зігрівають руки, а саморобки – серце. 




























Тож сьогодні малеча побула трохи дизайнерами і кожен з них придумав для себе найнезвичайніші, красиві рукавички з неповторними візерунками! 






 

Немає коментарів:

Дописати коментар