середу, 2 червня 2021 р.

Креатив-платформа «Творчі@розумашки»

 


Літо для дітей – це прекрасна пора для змістовного відпочинку, веселих розваг та читання улюблених книжок. А у книг, як відомо, канікул немає!  У наш простір читання та творчості за книжковими пригодами відправились учні 4-х класів НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка - ЗНЗ І-ІІ ступенів – школа мистецтв» та ЗНЗ І-ІІ ступенів №8,  де на них спочатку чекала літературна битва «Книга VS мультфільм». За уривками мультфільмів учні пригадували літературні твори та їх авторів.




Найпопулярнішою локацією свята став куточок з роботехнікою.  Наш креативний викладач зміг зацікавити дітей різного віку, розповісти про Гурток «Робоклуб» та продемонструвати роботів.  Найміцніша дружба зароджується на загальних інтересах. Тому можемо сміливо заявляти, що тут не тільки вчать робототехніці, а й допомагають  знайти справжніх друзів!









Гурток  3D-моделювання – це новинка в розвитку дітей шкільного віку. 3D-ручка дозволяє перетворювати  слова і думки в реальні моделі, які можна чіпати, обговорювати і змінювати. Про це діти також дізналися з цікавої розповіді  бібліотекарів.  



Креатив-платформа «Творчі@розумашки»  пройшла  весело і гамірно!  Час промайнув непомітно, дітлахи насолодившись цікавою інформацією, пішли ділитися своїми враженнями з батьками. Щирі дитячі посмішки, зацікавлені оченята підказали – “Далі буде!” Це продовження  плідної  співпраці  бібліотеки-філії №3 для дітей та шкіл.


Немає коментарів:

Дописати коментар