неділю, 14 березня 2021 р.

Альманах пам'яті "Він був солдатом, був героєм, а потім... янголом він став: Сашко Козенко" (до Дня українського добровольця)

 


14 березня – День українського добровольця. 

Їхній подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт… Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст.  Хоч це Свято і є новим для національного календаря України (День українського добровольця відзначається в Україні з 2017 року), проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує  український народ.  Недаремно існує народна мудрість: «Моя хата скраю – першим  ворога  зустрічаю!».  Яскрава національна риса і традиція українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття,  до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.  









Альманах пам’яті «Він був солдатом, був героєм, а потім… янголом він став», присвячений Олександру Козенко,  який був добровольцем у війні на Сході України, кулеметником 11-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь», вихованцем  козацької школи «Спас», солістом  хореографічного колективу «Авантюрин»,  оставив небайдужими користувачів бібліотеки-філії №3 для дітей.

Діти дізналися про життєвий шлях олександрійця і

  патріота своєї країни, переглянули відео.  






З Днем українського добровольця! Ставимося з повагою до наших захисників!





Немає коментарів:

Дописати коментар