четвер, 25 березня 2021 р.

Бібліо-фольк-party «Герої літературних творів на шахматній дошці»

Вирує Всеукраїнський тиждень дитячого читання  і у бібліотеці-філії №3 для дітей! Це свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати, дні веселих 
пригод і літературних відкриттів!






 Головними дієвими особами бібліо-фольк-party  «Герої літературних творів на шахматній дошці» стали маленькі читайлики і їх улюблені книги. А ще їх всіх  об’єднало незвичне  хобі – шахи! До речі, ця стародавня  гра знову стає надзвичайно популярною! Діти  прораховують ситуацію наперед, навчаються логічно мислити, стають розумнішими!















Перше, що мали  зробити учасники, це правильно розмістити фігури на дошці, і пригадати героїв за сюжетами дитячих казок, розповісти  цікавий  епізод з улюбленої  книги, рекомендувати  книгу так, щоб її захотіли прочитати якомога більше читачів. 






А що  може бути цікавіше ніж занурення у чарівний світ разом із героями книги в костюмованому фіналі? На  переможців чекав не менш творчий і цікавий  другий етап, де вони з захопленням осягали таємниці шахового королівства. Представляли своїх літературних героїв,   даючи  вірні відповіді на загадки та прислів’я.    






Свято створило у бібліотеці атмосферу радісного спілкування з книгою, де кожен  маленький читач відчув себе бажаним гостем!







 


Немає коментарів:

Дописати коментар