понеділок, 10 лютого 2020 р.

Медіа вікторина "Книги про кохання на екрані"









Напередодні  Дня святого Валентина,  відвідавши   медіа вікторину «Книги про кохання на екрані»,  учні 6-В класу НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г.Шевченка – ЗНЗ І-ІІ ступенів школа-мистецтв» поринули  в історію виникнення одного з найулюбленіших свят дорослих і дітей, в традиції його святкування в різних країнах світу та в Україні.  




Спілкуючись з дітьми, бібліотекар бібліотеки-філії №3 для дітей з’ясувала, що День святого Валентина – одне з найулюбленіших свят!  Учасники заходу дізналися з легенди чому кожен шукає свою половинку, що це за свято, чому його називають святом чарівності, романтики і любові . Не обійшлося і без цікавих і захоплюючих  конкурсів  «Найкраще освідчення», «Ключі для коханої», «Знаки уваги» та інших.









Але найголовніше – через призму творчості класиків різних часів і країн, перед дітьми було розкрито всю красу й переживання романтичних стосунків головних героїв.  З екрану про кохання дітям розповіли: молодша донька морського царя Русалонька,  працьовита Попелюшка, привітна Спляча красуня і навіть безмежно закохані Ромео та Джульєта, безстрашна Белла, яка покохала вампіра, та інші цікаві персонажі.









Бібліотекар підібрала найкращі книжки про кохання та ознайомила дітей з красивими життєвими історіями. Тому, для багатьох це стало незабутнім книжковим побаченням!




Немає коментарів:

Дописати коментар