вівторок, 18 лютого 2020 р.

І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020»!













Основна ідея Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія»   популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. 










  
Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше,  кожна прочитана книжка стає для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ.










Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання, в якому брали учні 6-7  класів НВО «Олександрійська гімназія ім. Т.Г. Шевченка - ЗНЗ І-ІІ ступенів-школа мистецтв» і в бібліотеці-філії №3 для дітей. Кожен учасник представляв свою улюблену книгу з позашкільної програми та намагався переконати ровесників і журі, що саме ця книга найцікавіша, і що її необхідно обов’язково прочитати. Самою переконливішою виявилася Куневич Олександра  з 6-Б класу.









Вітаємо переможця і бажаємо їй успіхів в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020»!



Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у Конкурсі за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів із усіх областей України. 



Немає коментарів:

Дописати коментар