вівторок, 18 грудня 2018 р.

"Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить!"

Взимку є чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. І цей святковий період починається з визначного грудневого дня – Дня Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, одержують солодощі та замовляють подарунки під ялинку. Тож, бібліотекарі  бібліотеки-філії №3 для дітей завітавши в 1-ші класи СЗНЗ №4 з народознавчою годиною  «Перша зіронька горить, Миколай до нас спішить» вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.
Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. Увагу малечі привернули лялькові герої Лисичка-сестричка та Свинка Пеппа. Діти  ознайомились з легендами, казками, оповіданнями про діяння Святого Миколая та розповіли, як вони чекають свята і які подарунки  їм принесе святий Миколай.
Для всіх присутніх були організовані розваги, ігри. Діти, співали пісні про Святого Миколая та про зиму, відгадували  загадки. Не оминув свято і сам Святий Миколай, який привітав всіх присутніх, побажав щастя, здоров’я, миру та подарував кожній дитині цукерки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар