понеділок, 3 грудня 2018 р.

СНІД – безповоротньо змінює життя



Щороку 1 грудня світова громадськість відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія.  Що таке СНІД та ВІЛ-інфекція? Чому вони є небезпечними для життя? Як уберегтися від зараження та як передається Вірус Імунодефіциту  Людини,  і як це стосується нашого міста? Відповіді на ці важливі запитання отримали учні 7Б  класу гімназії №1 ім. Т.Г.Шевченка від бібліотекаря бібліотеки-філії №3 для дітей під час довірчої бесіди   «СНІД – безповоротньо змінює життя».     

Під час зустрічі   присутні переглянули відеоролик  «Зупинимо СНІД разом!» з якого дізналися про історію виникнення СНІДу,  способи зараження,  наочно побачили як розповсюджується ВІЧ в організмі людини  та  познайомилися з  простими правилами безпеки.
Бібліотекар  познайомила учнів з літературою, яка може значно поповнити їх знання про необхідність вести здоровий спосіб життя і наголосила, що зараз, як ніколи, необхідно бути відповідальним за свою поведінку.
Наприкінці заходу учні охоче приєднались до флешмобу, присвяченого пам’яті дітей, які померли від страшної хвороби.




Немає коментарів:

Дописати коментар