четвер, 28 березня 2024 р.

Розвиваюче заняття EOP. Kids. Ukraine.

 














Під пильним оком наших друзів і  наставників Катерини  та Сандри, дітлахи, що завітали до бібліотеки-філії №3 для дітей Олександрійської міської ЦБС,  підсумовували тему «Звірі». Світ тварин настільки різноманітний і цікавий, що не залишив байдужим нікого.
















Читаючи  українську народну казку  «Теремок»  допитлива малеча  навчилися думати та міркувати. Під час занять EOP. Kids. Ukraine  діти дізналися, що в африканських казках герої - леви, слони, гієни, а в індійських – тигри, мавпи та буйволи. 














Мешканці Півночі  розповідають своїм малюкам казки про оленів, а австралійські аборигени – про коал і кенгуру. Дітлахи вправно розрізняли  свійських та диких тварин, де вони мешкають та їх звички, будували зоопарк,  складали  пазли, створили  аплікацію.  Енергії малечі додали веселі руханки та смачний перекус.








Заходи EOP. Kids. Ukraine  проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України і війна. Кропивницький» за підтримки Worldwide  Orphans  Foundation (WWO)  та  ГО «Соціальне здоров’я».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар