пʼятницю, 1 березня 2024 р.

Майстер – клас «Домашній улюбленець» на дитячій мобільній точці «Спільно»


 












Тобі вже набрид телефон  і так не вистачає живого спілкування з друзями? Не біда! Можна весело провести свій вільний час на дитячій мобільній точці «Спільно»,  де бібліотекарі бібліотеки-філії №3 для дітей Олександрійської міської ЦБС почаклують  разом з дітьми. А так як 1 березня – це Міжнародний день котів, тож  і черговий майстер-клас був присвячений саме кішкам.

Мабуть, не знайдеться такої дитини, у якої б не було домашнього улюбленця. У когось це кішка або морська свинка, у когось папуга.














Люди почали заводити домашніх улюбленців ще 27 тисяч років тому і з того часу мільйони людей в усьому світі тримають вдома собак, котів, морських свинок та інших тварин, вважаючи їх повноцінними членами своєї родини. Відомий і такий факт:  домашні улюбленці покращують психічне здоров'я людини і навіть подовжують життя. А піклування про домашніх тварин виховує доброту та співчуття.
















Кожному шанувальнику вусатих вихованців прийшлася  до душі ідея зафіксувати їх і в більш відчутному образі. Діти працювали зі звичайнісіньким кольоровим папером, додавши свою уяву та креатив і вуаля… симпатична кішечка готова!







Окрім цього, дітлахи спілкувалися, сміялися та ділилися між собою як із задоволенням охоче пораються і граються з кішками, фотографують їх і викладають їх смішні витівки в соціальні мережі.







Немає коментарів:

Дописати коментар