четвер, 14 грудня 2017 р.

" Іграшка цікава, весела, забавна"



  Новий рік - чарівне свято і хочеться, щоб воно запам'яталося надовго і було особливим. А що може бути найбільш красивим та чарівним, ніж власноруч виготовлені прикраси на ялинку?
     Адже вона - королева Нового року. А її  потрібно прикрашати по - особливому. І починати готувати ялинкові прикраси вже пора - адже до Нового року залишилось вже не так багато часу.
     Користувачі нашої бібліотеки активно підключилися до створення  новорічних див - ялинкових прикрас «Іграшка цікава, весела, забавна». Чого тільки наші діти не вигадали для створення атмосфери чарівності, новорічної магії!  
Виставка новорічних прикрас хизується сніговиками, кулями, витинанками, сніжинками, ангелочками, Дідом Морозом та Снігуронькою та багатьма іншими іграшками
Кожен вирібце своєрідний шедевр, створений руками талановитих дітей. Хлопчики і дівчатка проявили фантазію, вклали душу у свої роботи.  




   Одним словом, діти проявили фантазію, креативність, сміливість. Здається, ще одна хвилина і новорічні прикраси оживуть і почнуть говорити своєю  новорічною мовою, яка буде зрозумілою тільки для користувачів дитячої бібліотеки.
       Сподіваємося, роботи наших юних читачів надихнуть і вас на створення ще більш цікавих новорічних прикрас, які нададуть святові незабутню атмосферу дива!





Немає коментарів:

Дописати коментар