понеділок, 6 листопада 2017 р.

Бесіда - гра «Обережно пожежа! Вогонь - наш друг і небезпека!»

     

   
       Важко уявити собі життя людини без вогню. Він допомагає приготувати їжу, зігрітися, коли холодно. На заводах та інших підприємствах вогонь використовують, щоб виплавляти метал, виготовляти посуд, пекти хліб. Автомобіль не зрушить з місця, а космічний корабель не полетить, якщо на допомогу не прийде вогонь.
  Вогонь друг людини. Але, якщо він потрапить у невмілі руки, то може
стати грізним ворогом. Наслідком неправильного і необережного поводження
з вогнем, газовими та електроприладами є пожежі. Вони знищують будинки і заводихлібні поля і лісиПід час пожеж гинуть людиЩоб не виникла пожежатреба знати і виконувати правила пожежної безпеки.
    Повсякдень нас оточують різні небезпечні моменти. Як діяти в небезпечних ситуаціях? Що робити? Особливо, це важливо знати дітям. Адже якщо виникає пожежа, то це трапляється раптово і вогонь поширюється дуже швидко. Не розгубитися в такій ситуації неможливо, а якщо у дитини не досить знань, як поводитися при пожежі чи в іншій надзвичайній ситуації, то наслідки можуть бути серйозними.


      Багато корисної інформації сьогодні почерпнули для себе учні 2-Б класу  гімназії ім. Т. Шевченка. Працівники бібліотекифілії 3 для дітей провели для хлопчиків і дівчаток бесіду гру «Обережно пожежа! Вогонь - наш друг і небезпека!».  
      В ході бесіди бібліотекарі розповіли дітям про правила поводження при пожежіБув проведений конкурс на кращого знавця прислів’їв про пожежну безпеку.
    Також дітям було запропоновано переглянути повчальні відео «Вогонь наш друг», « Уроки обережності Вогонь» та «Протипожежна безпека».
    Підсумок проведений у формі гри засвідчив про те, що учні показали хороші знання з правил пожежної безпеки і дотримування їх у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар