середу, 17 травня 2023 р.

Заняття за проєктом «Діти України і війна. Кропивницький»

 













Цього разу наше заняття нагадало різнобарвну квітку з національних вишитих сорочок, надзвичайно гарних і різноманітних орнаментів та кольорів. Дітлахи, що завітали до бібліотеки-філії №3 для дітей  вивчали дуже важливу тему «Тіло людини та здоров’я».  









 






А вишиванка – це символ здоров’я та краси, щасливої долі й родової пам’яті, порядності й чесності, любові. 

















Як справжні українці , в  веселому танці,  дітки  показали, яка в нас сильна нація,   в рухливих іграх  весело позмагалися між собою, згадали елементи українського одягу,  використовуючи прості та доступні матеріали розмалювали  кожен свою вишиванку,  читали українську народну казку «Сірко»,  де яскраво відображені традиції нашого народу,  обговорювали  та розглядали яскраві ілюстрації вірша  О. Надутенко «Барвиста вишиванка» . 















І головне, малюки  засвоїли, що вишита українська сорочка з льону з давніх-давен є символом здоров’я , краси та благополуччя в родині!






Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України  і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).

Немає коментарів:

Дописати коментар