середу, 29 березня 2023 р.

Заняття за проєктом «Діти України і війна. Кропивницький»



В бібліотеці-філії №3 для дітей  на занятті  #WWO «Діти України  і війна. Кропивницький»   тему будівництва розкривали разом з веселою математикою.




 Для читання та обговорення обрали  українську народну  казку «Зайчикова хатка».  Дітлахи з  головними героями   поринули в неймовірні пригоди  у світ незнаного і сконструювали свої  будиночки-хатиночки.



А ще малеча  запаслася фантазією, яка допомагає створити неповторний шедевр, гострими ножицями, хорошим клеєм і, звичайно ж, папером. Злагоджена робота, гарний настрій і проліски, які будуть цвісти біля будиночків вийшли неперевершені, і як завжди, різні. Таке заняття сподобалося  не тільки дівчатам, а й хлопцям! Веселі перегони на конях, рухливі ігри та корисне харчування додали ще більшого настрою.



Всі з нетерпіння чекають на наступні зустрічі!



Заходи проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України  і війна. Кропивницький» за підтримки Всесвітнього фонду допомоги дітям-сиротам (WWO).







 

Немає коментарів:

Дописати коментар