середу, 8 лютого 2023 р.

Заняття «Діти України» з теми «Живий світ навколо нас: жабки»

 













Бібліотека-філія №3 для дітей та  бібліотека-філія  №5 Олександрійської  ЦБС приєдналися до проекту #WWO  «Діти України».  Програма об’єднала 12 шестирічних  дітей  у навчанні через гру за методикою  Element of  Play, Learning  Spaces,  Music, Storytelling.

















Навчання через гру,  музика та розповіді історій – основні елементи цієї методики. Музика й танці – активізують мозкову діяльність, тому відповідно методиці, частиною наших занять є музично-ритмічні та рухливі ігри.  У процесі спільної діяльності діти вчаться працювати командою.  А  цікавий елемент занять  Storytelling  -  читання казкових історій разом з дітьми, сприяє покращенню як їх креативного мислення, так і психосоціального стану.















Цього  разу у колі маленьких друзів ми читали  казочку Наталії Чуб «Жабеня Квак», бо  тема заняття була «Живий світ навколо нас: жабки».  Разом з дітьми створювали з в’язких пухнастих кульок своїх жабенят, з мозаїки вийшли також жабки, танцювали танок «Жабенят» та  бавились,  раділи,  грали,  посміхались, одним словом  розвивались!   Це було пізнавально,  цікаво та весело!








#wwo_ukraine #діти_україни #alexlibrary#класні_та_сучасні#Разом_до_Перемоги

Немає коментарів:

Дописати коментар