пʼятницю, 20 серпня 2021 р.

Патріотична мозаїка «Слався, Україно, незалежна та вільна»





Серпень - особливий місяць, бо він несе нам державні свята - День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України. 



















А яке ж то свято, якщо в ньому не беруть участь діти – наша надія, наше майбутнє. Саме для них, з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України  в бібліотеці – філії №3 для дітей цікаво пройшла патріотична мозаїка  «Слався, Україно, незалежна та вільна»,  на  якій бібліотекар розповіла історію незалежності.  























Жвавий інтерес до історії України визвала у дітей вікторина « Як я знаю Україну».  





















А потім діти ознайомилися з книжковою виставкою, яка об’єднала в собі книги, в яких описується мальовничі куточки, величні споруди, визначні місця нашої країни, книги про символи національної та державної величі, а також захоплюючі розповіді, присвячені людям, які вплинули на розвиток боротьби за незалежність. 























Виставка нікого не залишила байдужими. Запрошені на дійство діти мали змогу взяти участь в акції «Я люблю Україну!»,  де кожна дитина отримала паперове серденько, на якому писали своє  побажання миру для України. А по закінченню заходу всі учасники отримали подарунок-сюрприз!



























 А по закінченню заходу всі учасники отримали подарунок-сюрприз!











 

Немає коментарів:

Дописати коментар