четвер, 12 серпня 2021 р.

Читай - ленд "Барвистий світ дитячих мрій"




А чи знали  ви, що саме  з дитячих років книжка допомагає  зрозуміти світ. Книга – мудрий друг і порадник, вона розповідає нам про подорожі, пригоди, чудеса, навколишній світ. В ній зібрана мудрість всього людства, яка дійшла до наших часів і передавалася із покоління в покоління. 
















Про все це дізналися малюки  дитячого садочка № 35 переступивши  вперше в житті поріг бібліотеки – філії № 3 для дітей .

















  Їх радісно та доброзичливо зустріла бібліотекар дитячого абонемента, яка  провела для них екскурсію «Барвистий світ дитячої мрії» всіма залами       бібліотеки. 
















Також малюки дізналися, як потрібно поводитися у бібліотеці та пригадали правила користування книгами. Цікавим доповненням до екскурсії була захоплююча вікторина «З якої казки…?». 

















Маленькі відвідувачі жваво відповідали на питання  та  відгадували загадки казкової вікторини. Вихованці садочку  з захопленням розглядали книжкові виставки і були в захваті не тільки від яскравих сучасних дитячих книжок, а й від журналів. 















А потім маленькі відвідувачі трішечки розважилися, а саме: пограли у цікаві ігри та конкурси. На завершення діти переглянули веселий мультфільм про бібліотеку. 
















Отже, перше відвідування бібліотеки у малюків викликало позитивне ставлення до читання, бо виявляється, що тут можна і читати, і навчатися, і гратися одночасно. 


































Тож діти з бібліотеки пішли з приємними емоціями і враженнями. Деякі забажали відразу записатися до бібліотеки і взяти цікаву книгу!
















Завдяки таким екскурсіям бібліотекарі розвивають у дітей інтерес до книги, виховують культуру читання, сприяють тому, що в майбутньому  маленькі відвідувачі стануть не тільки справжніми друзями книги, але і нашої бібліотеки!



















 

Немає коментарів:

Дописати коментар