вівторок, 9 лютого 2021 р.

Медіа - драйвер "Безпека дитини онлайн"

                                     

      Сьогодні День безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

     Інтернет-мережа є невід’ємною частиною життя сучасних дітей, тому цей день, започаткований у країнах Європейського Союзу під патронатом Європейської комісії, проводиться з метою залучити до дій кожного, хто прагне покращити Інтернет.





 

  


Починаючи з 2004 р. Всесвітній день безпечного Інтернету відзначають щорічно другого вівторка лютого у понад 120-и країнах світу.

  В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року за підтримки «Майкрософт Україна», Міністерства освіти і науки України, молодіжних і громадських організацій. 





Інтернет ‒ благо чи зло для дитини? Мережа ‒ це чимало плюсів і безліч небезпек. На жаль, самостійно діти не вміють дозовано і правильно використовувати інтернет-ресурси для розвитку і навчання, а більше споживають розважальний контент:  грають в ігри, спілкуються в соціальних мережах…  Медіа-драйвер «Безпека дитини онлайн» - один з заходів, що знайомить користувачів бібліотеки-філії №3 для дітей з загрозами, які чекають їх в інтернеті. З  юними користувачами після перегляду ролика обговорювали про  халепи, в які можна потрапити через легковажне ставлення до всесвітньої мережі. 




Немає коментарів:

Дописати коментар