вівторок, 10 березня 2020 р.

Конкурс читців «Єднаймо Україну Тарасовим словом».



Весна починається з Шевченка – подумали ми і вирішили створити в бібліотеці – філії №3 для дітей місцину «Наодинці з Кобзарем».




Це така усамітнена локація, де можна побути з Шевченком сам на сам. У хатині  -  «Кобзар» і репродукції картин Тараса Григоровича. Завдяки такому поєднанню скульптури, поезії і живопису діти  змогли  відчути максимальне єднання із метром. 













А ще, щоб відчути любов до поезії поета  і розкрити всю красу його творів  провели з користувачами бібліотеки  конкурс читців «Єднаймо Україну Тарасовим словом». 







Діти, готуючись до конкурсу, серцем доторкнулися до поезії Великого Кобзаря. Це було свято! Важко було визначити переможців, адже кожен учасник вклав частинку своєї душі у виконання твору.  Виступи учасників засвідчили ретельну підготовку до  конкурсу, що виявилося у майстерному читанні поезій Тараса Шевченка, вмілому розкритті ролі героя поетичного твору, естетиці сценічного костюма.











Хочеться вірити, що ім'я   поета та його творчість будуть живим вогником жевріти у серцях наших дітей. Тож,  ми вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо вам нових перемог та творчого злету!


Немає коментарів:

Дописати коментар