четвер, 9 січня 2020 р.

Медіадрайвер "Безпека дитини онлайн"




Інтернет-технології вже стали невід’ємною частиною життя сучасного суспільства. Нікого не дивує те, що в 3 роки малюки самостійно дивляться мультики на YouTube, а першокласники шукають необхідну інформацію за допомогою Google. Та більшість дітей не володіють інформацією про небезпеку в Internet  й не мають сформованих навичок онлайн-культури.











Під час зимових канікул діти  залишаються самі вдома  сам на сам з гаджетами.










А безконтрольний доступ до інтернету може мати негативні наслідки для дітей, які можуть не знати, яку інформацію можна викладати в мережу, а яку не варто,  які існують ризики перебування в глобальній мережі… 











Разом з бібліотекарями на всі ці питання спробували знайти відповіді постійні  користувачі бібліотеки-філії №3 для дітей під час медіадрайвера «Безпека дитини онлайн». Після перегляду фіксі-порад «Обережно в інтернеті» діти поділилися своїми враженнями  про «за» та «проти»  глобальних мереж, охоче розповіли про те, що викликало в них хвилювання. 










Захоплююча гра з літерами, де діти на швидкість складали слова про небезпеку в всесвітній мережі,закріпила знання дітей. А весела гра «Твістер» гарно впоралась з альтернативою  віртуальним інтересам маленьких користувачів!



Немає коментарів:

Дописати коментар