четвер, 5 жовтня 2017 р.

Година мужності «Діво Пресвята – матір матерів, пригорни до серця всіх своїх синів»

    До 2014 року для нас слова  війна, смерть, сльози батьків, дітей, дружин були такими далекими і незвичними для кожного з нас. Але цей же рік, 2014, повернув всіх нас до реальності. На Сході нашої країни розпочалася війна, яка свої чорним крилом торкнулася майже кожної родини українського народу. На захист неньки – України стали справжні воїни, нащадки козаків.
     Напередодні свята захисників Вітчизни працівники бібліотеки – філії №3 для дітей провели з учнями 8 – в класу 
гімназії ім. Т. Г. Шевченка годину мужності 
          «Діво Пресвята – матір матерів, пригорни до серця всіх своїх синів». 
      Діти з хвилюванням слухали розповідь Інни Миколаївни та Світлани Іванівни про воїнів-земляків, про нелегкі будні на Сході України, про тих, хто загинув на полі бою.
     Ніхто не залишився байдужим від перегляду презентації 
              «Тепло долонь і серця – захисникам України».
     Хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів, які загинули на Сході нашої країни, захищаючи всіх нас.
      Бібліотекарі запропонували учням гімназії написати коротенькі листи і побажання воїнам. У яких діти виразили свої думки, а саме: «Повертайтесь живими!», «Ми вас любимо і чекаємо!», «Ніколи не втрачайте надію, ви найкращі!», «Дорогий солдате, скоріше повертайся додому,бажаю тобі, щоб куля тебе обминула, щоб ти залишився живим!», «Дякую, що нас захищаєте!» та багато інших зворушливих слів було написано.
      Під час проведення години мужності, в дитячих очах можна було помітити і сльози радості, і смутку, щастя і безмежної відданості від почутого та побаченого. 
      Ми всі сподіваємося, що зовсім скоро бої скінчаться і нарешті настане мир.

Немає коментарів:

Дописати коментар