вівторок, 12 квітня 2016 р.

Тиждень дитячої книги


У березні щорічно напередодні весняних канікул стартує Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. В нашій бібліотеці бібліотекарі провели годину інформації ,  розповіли учням 1- 5 класів історію виникнення Тижня книги.
Читачі нашої бібліотеки завжди були активні, сучасні, з фантазією. Їх цікавість до творчості ніколи не згасає.
                Учасники конкурсу "Найкращий читач"



В годину дитячої творчості наші маленькі читачі працювали не покладаючи рук над ілюстраціями до своїх улюблених книжок. Колектив бібліотеки організував виставку дитячих робіт під назвою «Є у нас такий читач».

Година періодики приніс нашим відвідувачам чимало задоволення. Учні ознайомились з новинками літератури, які надходять до бібліотеки. А також з цікавістю обговорювали прочитані книжки, оповідання та статті з пізнавальних журналів. Найактивніші допомагали бібліотекарям «лікувати» художні книги та підручники.

Для того, щоб знайти шлях до серця наших читачів через книгу, у бібліотеці створюється особлива атмосфера, яка сприяє спілкуванню. В основі роботи бібліотеки зі школярами лежить співпраця дітей та дорослих, тому ми підготували літературну годину під назвою «Чарівні слова». Де провели захід, на якому обговорювалась тема культури спілкування не тільки у школі, а взагалі.

 За час тижня була оголошена акція «Подаруй бібліотеці книгу». Завдяки учасникам акції фонд бібліотеки поповнився на 12 нових і цікавих книг.Цікавою та захоплюючою в цей день для дітей стала і книжкова виставка «Українські письменники дітям».

Немає коментарів:

Дописати коментар