вівторок, 8 квітня 2014 р.


8 квітня 2014 року, учні 7-х, 8-х і 9-х класів (26 учнів) Спеціального загальноосвітнього навчального закладу І – ІІ ступенів № 4 імені М.Олефіренка були присутні на масовому заході: година спілкування «Затишок рідного дому». На зустріч з учнями були запрошені Преосвященіший Єпископ Олександрійський і Світловодський Боголеп і настоятель Церкви святого Олександра Невського (покровителя м. Олександрії) протоієрей отець Анатолій. В простій дружній бесіді, доступно Єпископ Боголеп розповів дітям про те, яке значення для кожної людини має сім’я і як затишок рідного дому впливає на виховання дитини. Він розповів про те, як сім’я виховує любов до рідного краю, до Батьківщини.

Діти із зацікавленням сприймали розповідь про те, як сім’я виховує особістості, які в подальшому примножують славу і авторитет країни.

Єпископ Боголеп розповів дітям про те, яке значення у вихованні кожного має книга як джерело знань. Наголосив на тому, що не зважаючи на те, що у суспільстві відбувається тяжіння до комп’ютерізації, це не похитнуло значення книги для розвитку суспільства. Книга і бібліотеки лишаються найбільш значущими досягненнями людства. Він відзначив, що книга частково змінила свій формат, могла стати електронною, але значення книги лишається непохитним. Говорячи про значення книги, як вихователя, єпископ Боголеп розповів, як у кожній сім’ї дитина починає пізнавати світ із вірним другом – книгою. І чим більше книг прочитає людина, там більше у неї друзів, які дадуть добру пораду, допоможуть знайти правильне рішення.

Діти подякували гостям за змістовну розповідь.

Немає коментарів:

Дописати коментар