середу, 29 березня 2017 р.

Екскурсія до бібліотеки "Храм мудрості - книжковий храм"


      
 Безмежна сила книгиБез неї людина сліпаадже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світщо нас оточуєвона розповідає нам про історію рідного краюзвичаїтрадиції 
      Книга мудрий друг і порадник, вона, не вміючи говорити, розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світВ ній зібрана мудрість усього  людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

   Сьогодні  до бібліотеки філії 3 по обслуговуванню дітей завітали маленькі гості з дитячого садка 25 групи «Горобинка»
  

       Бібліотекарі провели для них екскурсію поличками бібліотечних надбань Храм мудрості – книжковий храм. Мета якої полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше викликати бажання стати активними читачами.
       Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекарів, відповідали на запитання, які підготував для них працівники нашої бібліотеки. У дитячій бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Пізнайко», «Смайлик», «Барвінок», « Колобочок», «Жасмин», «Маленький розумник», «В гостях у казки» та «Яблунька»


      Цікавим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок

    Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими  користувачами.

      Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар