пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Конкурс "Кращий читач"


Людина, яка любить і вміє читати щаслива, тому що поруч з нею найкращій друг і порадник книга
30 березня пройшов другий етап всеукраїнського конкурсу 
             «Кращий читач року - 2017».
Бібліотеку – філію №3 по обслуговуванню дітей представляли Літвінова Анна, Саламатін Кирило та Завгородська Олександра – учні, які навчаються в гімназії ім. Т. Г. Шевченка.
Кожен тримав у руках улюблену книгу, прочитану поза шкільною програмою – саме її мав оригінально презентувати учасник перед членами журі і присутніми  в залі.
Діти хвилювалися. Але, як тільки поринали у світ улюбленого видання і починали розповідати про літературних героїв: реальних і фантастичних, кумедних і серйозних, скромних і знаменитих, їхні очі починали горіти, а голос ставав упевненим.




Учасники конкурсу поринули в атмосферу свята з перших хвилин. На змагання за звання кращого читача  зібралися кращі з кращих, ерудовані та кмітливі діти, які перемогли в І етапі конкурсу в бібліотеках –філіях. Цікаві і змістовні розповіді читачів про улюблені книги викликали захоплення у журі та присутніх. 
Всі учасники продемонстрували високий рівень знань творів української  та зарубіжної літератури. Влучно відповідали на каверзні запитання членів журі.




Всі фіналісти серйозно підготувалися до конкурсу та достойно змагалися за перемогу.  Але конкурс є конкурс, тому є переможці і переможені.

        Організатори дійства подарували дітям справжнє свято, яке їм запам’ятається на довго.


Немає коментарів:

Дописати коментар