пʼятницю, 17 лютого 2017 р.

Вшануй хвилиною мовчання, Вкраїно, тих, хто полягли…


     18 – 20 лютого річниця найстрашніших днів Майдану. Моторошно згадувати ті події, та вони назавжди закарбувалися в памяті Вибухи й постріли, палаючі барикади і густий стовп чорного диму, машини «швидкої» та крики людей



     З нагоди цих подій у бібліотеці  - філії 3 по обслуговуванню дітей  пройшла  година слави « Вшануй хвилиною мовчання, Вкраїно, тиххто полягли…».  
      Герої Небесної сотні не звичайні люди, а обрані, бо відстояли найдорожче, що дав Господь людині, життя ціною свого життя.
Читаючи про них у соцмережах, розумієш: це активні світлі люди. Вони своїм способом життя вже міняли світ на краще. Серед них були прекрасні сімянини, добрі господарі, надійні годувальники, майстри золоті руки, які вже збудували свої садиби, народили дітей і понад усе любили Україну
     Їх назвали Небесною сотнею українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
   Працівники бібліотеки запросили учнів 9в класу  гімназії ім. Т.Г. Шевченка.  Декламування віршів, перегляд відеосюжетів «Білі лебеді у небесах» , "Небесну Сотню, Господи, прийми", « Мамо, не плач»,  та  «Ангели Майдану» , хвилина мовчанняусе це справило неабиякі враження і не залишили  нікого з присутніх байдужим.







       І ми не будьмо байдужими! Не забуваймо тих, хто не пошкодував життя заради нашого майбутнього!


Немає коментарів:

Дописати коментар