вівторок, 17 січня 2017 р.

Новорічні розваги зими - чарівниці

      

     Бібліотекарі філії 3 по обслуговуванню дітей вирішили поєднати корисне та приємне разом зі своїми наймолодшими читачами малечою з ДНЗ 25. В даному випадку, звичайно, корисне це нові знання, популяризація читання, виховання читацьких вподобань, а приємне гарно проведений час з  у розвагах та іграх.

       Мова йде про веселі  посиденьки «Новорічні розваги зими-чарівниці». Хіба ж не цікава передісторія відзначення Нового року?! Скільки там таємниць та цікавих фактів! Діти  дізналися про те, як зустрічають і святкують Новий рік у країнах світу, звідки до нас прийшла красуня-ялинка, та про доброго і щедрого Діда Мороза.
      


      

Малюки з великим задоволенням відповідали на запитання вікторини «Зимова круговерть»доповнюючи навперебій один одного. Лунали новорічні пісні, дітвора артистично декламувала вірші та колядки. Виявилося, що  дітлахи знають їх дуже багато і вміють добре розповідати.





     Разом з бібліотекарями було дуже весело розгадувати загадки  про зиму. А скільки азарту та веселощів було під час їх розгадуванняТож веселі посиденьки  в садочку  створили  гарний настрій і зарядили присутніх  позитивними емоціями.








      

Немає коментарів:

Дописати коментар