четвер, 9 травня 2024 р.

Розвиваюче заняття EOP. Kids. Ukraine

 





 







Діти, що відвідують в бібліотеці-філії №3 для дітей Олександрійської міської ЦБС заняття  EOP. Kids. Ukraine    знаходяться в любові, в безпечному середовищі, постійно комунікують,   розвивають моторику, здобувають   навики стресостійкості. 















Сьогодні наші юні питайлики закінчили  вивчати тему «Ляльковий будиночок». За цикл занять дітлахи  читали та обігравали  казки «Ляльковий будиночок», «Теремок»,  «Меблі для ананаса»,  вчилися думати та міркувати .  Використовуючи прості та доступні матеріали  діти розмалювали  кожен свою пряничну хатинку,  використавши свою фантазію, власноруч  виготовили аплікацію  «Будинок з геометричних фігур» ,  в рухливих іграх  весело позмагалися між собою,  пограли в конструктор,  викладаючи з мозаїки, згадали, які кімнати можуть бути в будиночку.  














Енергії малечі додали веселі руханки та смачний перекус.

Заходи EOP. Kids. Ukraine  проводяться у рамках проєкту «Обласний жіночий інформаційний центр» та Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського «Діти України і війна. Кропивницький» за підтримки Worldwide  Orphans  Foundation (WWO)  та  ГО «Соціальне здоров’я».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар