четвер, 15 лютого 2024 р.

Патріотична лоція «Гуртуймося! Єднаймося! В нас одна мати - Україна» на дитячій мобільній точці «Спільно»

 

На шляху до своєї національної самобутності ми завжди були незламними, особливо сьогодні! Ми, українці, сильна нація – разом ми не переможні!


Напередодні Дня єднання,  дітей, що завітали на дитячу мобільну точку «Спільно»  ще більше згуртувала   щира любов до України та прагнення скорішої Перемоги.


Дізнавшись від бібліотекарів бібліотеки-філії №3 для дітей Олександрійської міської ЦБС, що у слові «Україна» закладено глибокий сенс (у перекладі з стародавнього санскриту звук «укр» означає Світло, частина «ра» перекладається як Сонце, а «інь» - це тонка духовна енергія) учні 3-Б класу Гімназії ім. Т.Г. Шевченка з літер  охоче складали крилаті вирази, що так підкреслюють  українські національні риси. І звісно, згадали всіх, хто покладав та покладає усі свої сили аби захистити найдорожче - нашу землю та наше життя! Діти переконалися, що сьогодні єднання потрібне кожному з нас, як ніколи для захисту нашої свободи і незалежності!

 

 


День Єднання засноване 16 лютого 2022 року  президентом України Володимиром Зеленським на тлі попереджень про можливу війну.




Немає коментарів:

Дописати коментар